Карактеристики

 
 
 
 • Рамката на вратата е изработена од масивно дрво, додека вратата во поголемиот дел од дрво, но обложено со панел 8 мм.
 • Вратата и рамката се обложени со фолија што ја прави вратата отпорна на влага и лесни гребаници. За секој модел на врата постои и еквивалентен модел, но со стакло. Различни бои и дизајни.
 • Разни модели и боја по избор. Можноста за отворање од левата и десната страна.
 • Попратни елементи: шарки (закачалки), цилиндари со клучеви, кваки за отворање и завртки за монтажа.
 • Собните врати имаат гаранција 2 години на брави, рачки и механизам.
 • Димензии :
  90x200 см,
  80x200см
  70x200 см,
  90x245 см т.н. Ширината на рамката 10-30 см.
 
 
 
 
 

Побарај понуда

 
 
 
Вид на врати