Карактеристики

 
 
 
  • Надворешните врати се изработени од 2мм високо квалитетен лим, имаат електростатична боја (не се оштетува и не кородира), изолација од дрво и имаат декоративни панели (од медијапан, алуминиум и лим)
  • Механизамот на сигурносните врати е од реномирана турска фирма Кале Килит кој има 5 години гаранција и 24 часовен сервис.
  • Бојата на вратите е ваш избор и може да изберете било каква боја.
  • Рок за производство: недела и половина.
  • Димензии :
    100х210 см,
    140х210 см и можност за правење врати по мерка.
 
 
 

Smart Lock Solution

 
 

Новитет на пазарот кој го нуди РБИ Компани се паметни врати и апликација преку која може да се контролира вратата. Потребни се паметни решенија за заклучување на кои можете да се потпрете. Тие треба да бидат погодни и да ги адресираат сите точки за пристап во вашиот дом за да ги елиминираат сите точки на ранливост. Со Smart Lock Solution РБИ Компани ви го прави вашиот дом сигурен и безбеден.
Нашата цел и обврска да се афирмираме како реномирана компанија која со својот висок квалитет на производство нашите клиенти се секогаш задоволни и среќни. Тоа го докажуваме и со најдобрите цени на пазарот кои ги имаме за нашите производи.

Иднината е врата, минатото е клучот.
 
 
 
аугуст 4
 
 
 
 
 
 

Побарај понуда

 
 
 
Вид на врати