За нас

 
Од своето постоење до денес РБИ Компани расте и се развива заедно со македонскиот пазар. Компанијата која е основана во 2005 година како фабрика за поправака на машини во Гостивар, денес е една од најголемите произведувачи во земјава на блиндирани (сигурносни) врати.Домашното производство кое го нудиме е она што му дава доверба на купувачот да соработува со нас и да секогаш да има позитивно искуство.До денес РБИ Компани порасна во компанија специјализирана за производство, продажба, монтажа и сервис на сигурносни и внатрешни врати.РБИ Компани главно се занимава со

• Производство на надворешни, сигурносни врати
• Производство на внатрешни (собни) врати
 
 
 
 
 
Собни врати
 
 
 
Надворешни врати
 
 
Smart Lock Solution
 
 
 
 

 
 
 
 

Побарај понуда

 
 
 
Вид на врати